Lezing Ontmoet je Interne Fan

 

Ken je dat stemmetje in je hoofd? Dat knagende stemmetje dat zegt dat je het niet goed genoeg doet? Of zelfs dat je niet goed genoeg bent?

Dat is je interne criticus. Niet ernaar luisteren helpt niet, dan gaat hij/zij alleen maar harder roepen, en nóg lelijkere dingen zeggen.

Gelukkig heb je ook een interne fan. Een stem die jou koestert.

Emma Voerman laat je in een interactieve lezing kennis maken met jouw interne fan.

Met informatie (spot on, maar niet te veel), ontroerende verhalen, gedichten en zelfs een liedje neemt ze je mee op reis: naar het ontstaan van je kritische stemmen. Aan het eind van de reis heb jij contact met je innerlijke fan, voor de rest van je leven. Beloofd!

Na de pauze is er tijd om met elkaar ervaringen te delen. Want dat Emma iets diep van binnen bij je oproept, daar kun je zeker van zijn.

 

liefs

 

Emma

 

 

 

Ik was loopbaancoach, en docent. Ik help nu hoogsensitieve dwarsdenkers in het bedrijfsleven, om ook echt uit die box te stappen.

 

Wat beide functies verbond is het belang van jezelf kunnen en mogen zijn. Dat is wat in mijn begeleiding altijd centraal heeft gestaan.

 

Afgelopen jaar stond naast het opzetten van een eigen bedrijf ook in het teken van haar transitie. Als iemand weet hoe goed we in het verstoppen van dat zelf ben ik het wel. Ik ken alle trucs die we gebruiken, om ons aan te passen, en in te passen. Ik weet ook hoe je daar uit kunt komen, zonder de verbinding met je omgeving kwijt te raken.

 

En natuurlijk is het je opgevallen dat ik het woord hoogsensitief heb vermeden, want daar houden we niet van. Maar daar gaat het natuurlijk wel over. Niet de spritueel/weverige kant, ook niet de hooggevoelige kant, het niet tegen lawaai stank en licht kunnen,

nee wat het nu écht betekent.